Waarom Weply (menselijke ChatGPT chatbot) onderuit gaat in een strijd met Mobibot...

MENS VERSUS ARTIFICIAL INTELLIGENCE.

Oké, laten we duidelijk zijn, dit is geen afbrand sessie van Weply. Het is een keurig bedrijf met een goede value-proposition. Echter denken wij dat de toekomst van chatbots niet in menselijke chat operators ligt, maar in ChatGPT chatbots die gebruik maken van artificial intelligence (kunstmatige intelligentie). Belangrijk om te begrijpen is dan:

  1. De zwakte van menselijke chat operators (o.a. van Weply)
  2. De kracht van AI ChatGPT chatbots (van Mobibot)

Human Versus AI ChatGPT chatbot

De zwakte van menselijke chat operators (o.a. van Weply)

  1. De operator heeft 20+ chats tegelijkertijd open.
  2. De operator kan niet van alle bedrijven tegelijkertijd verstand hebben, de kennis blijft zeer oppervlakkig.
  3. De operator kan chagrijnig worden of een slechte dag hebben, waardoor u een klant misloopt.
  4. De operator moet 24/7 beschikbaar zijn, 's nachts zijn ze minder effectief.
  5. Vaak kan de operator de klantvraag niet beantwoorden, waardoor het lijkt alsof u een lead binnenkrijgt, maar eigenlijk moet u betalen om het zelf op te lossen. (Bij Mobibot zijn alle leads 100% gratis!)

Zie hieronder, de menselijke chat operator maakt een grote fout en gaat totaal niet in op de duidelijk emotionele klant!

Human makes grave error in writing a response

De kracht van AI ChatGPT chatbots (van Mobibot)

  1. De AI ChatGPT chatbot kan met succes wel 100.000+ chats tegelijkertijd open hebben.
  2. Door onze unieke website- en product/voorraad-synchronisatie heeft onze ChatGPT chatbot wel verstand van uw producten. Ook zal de generieke intelligentie van AI telkens beter worden, waardoor u investeert in een product dat constant beter en beter zal worden.
  3. De AI ChatGPT chatbot zal nooit chagrijnig worden of een slechte dag hebben, waardoor u nooit meer een klant misloopt.
  4. De AI ChatGPT chatbot is 24/7 online en hij/zij zal altijd vriendelijk en behulpzaam zijn. Ook om 3 uur 's nachts, op kerstavond en eerste paasdag. Altijd effectief.
  5. De kwaliteit van een lead wordt zo goed mogelijk getoetst door onze actieve Chat Insights feature. Bij Mobibot zijn tevens alle leads 100% gratis! En dat zal altijd zo blijven.

Mobibot kan in de volgende markten u helpen aan meer leads en blije klanten op de website

ChatGPT chatbots kunnen in diverse sectoren een waardevolle aanvulling zijn:

Automotive markt: ChatGPT chatbots kunnen waardevolle leads genereren uit bezoekers van de website en ondersteunen bij het plannen van afspraken en het verstrekken van informatie over beschikbare voorraden. Bekijk bijvoorbeeld onze dochteronderneming: Mobibot.nl, die speciaal is getraind voor de automotive sector.

Medische sector: In deze sector is gepersonaliseerde informatie essentieel. ChatGPT chatbots kunnen patiënten snel en nauwkeurig voorzien van de benodigde informatie.

Webshops: ChatGPT chatbots kunnen de klantenservice verbeteren, wat kan leiden tot hogere verkoopcijfers en minder verlaten winkelwagens.

Detailhandel: Klanten die niet precies weten welk product ze zoeken, kunnen eenvoudig geholpen worden door een ChatGPT chatbot die alle producten op de website kent.

Online academies: ChatGPT chatbots kunnen potentiële studenten informeren over cursussen en hen overtuigen om een inschrijving te voltooien.

Algemene informatieve websites: Websites van stichtingen, kerken en sociale organisaties kunnen hun online aanwezigheid versterken met een ChatGPT chatbot, waardoor hun bereik en interactie worden verbeterd.

Door het strategisch inzetten van ChatGPT chatbots kunnen bedrijven de klanttevredenheid verhogen, kosten verlagen en de efficiëntie verbeteren. Dit maakt ChatGPT chatbots tot een onmisbaar hulpmiddel in de moderne zakelijke wereld.

14 augustus 2024
Profile

A passionate AI enthusiast with a strong foundation in both machine learning and deep learning technologies. Co-founder of Mobibot.

Neem contact op

Voor meer informatie over hoe een ChatGPT chatbot zoals Wout uw klantinteracties kan revolutioneren, bezoek ons op Mobibot.nl of stuur een e-mail naar [email protected]. Transformeer uw klantenservice vandaag nog met de kracht van geavanceerde, aanpasbare chatbottechnologie.